Amitye.devote.se

 
Hej på er! Länge sen sist. Men nu är det så att jag har en rolig nyhet! Jag kommer lämna den här bloggen, för att jag ar nu börjat blogga på devote med dom fina tjejerna! Så kika in där i fortsättningen. Puss på er!
 
http://amitye.devote.se/ http://amitye.devote.se/ http://amitye.devote.se/

Veronica Maggio

VERONICA MAGGIO ÄR TILLBAKA MED NYA SINGEL
 
Vad spelar det för jävla roll om det inte kan bli vi nångång, vad finns det då att bry sig om?
Veronica Maggio – Sergels torg
Hon gör det igen, det är helt sjukt vad den här människan är grym, tryck på länken och lyssna! 
 

Här bor jag

 
TORPSHAMMAR
 

Godmorgon

 
 
 
Godmorgon på er! Sovmorgon idag, hur skönt?! Idag händer det väl inget speciellt tror jag, ska försöka träna lite ikväll.
Förresten vad tyckte ni om starten på Idol? Jag och några till satt som klistrade vid Tvn igår haha. 
 
Men nu måste jag springa iväg på engelskan. Puss på er!

Nytt

 
Köpte som sagt en klädställnig på Ikea. Är jätte nöjd! 
 
 

Första skoldagen

 
 Jag och min fina Hanna idag!
 
 
Hej sötnosar! 
Idag var det första riktiga dagen i skolan. Känns lite konstigt att sommaren gick så extremt fort men är rätt taggad på att få in lite rutiner igen. Desutom är mitt nya shema helt otroligt chill! Annars har det vart en helt vanlig måndag. 
Ikväll ska jag i allafall på dykmöte och bestämma helg när jag ska göra mitt uppdyk i Sundsvall, blir nervös bara av att tänka på det haha. Jobbigt när man verkligen vill nåt som är så sjukt läskigt och roligt på samma gång. 
 
 

Gårdagen

        
        
 
 
Hej på er mina fina!
Igår åkte som sagt jag, Linnea, Ronja och Eddie till Birsta för att shoppa på Ikea. Ska visa er vad jag köpte lite senare. Men när vi väl är på Ikea så får vi reda på att det inte går några tåg hem så det blev lite kaos minst sagt. Vi ringde till alla vi kände som har bil. Tillslut så hämtade världens bästa lärare oss! 
 
Efter vårat lilla äventyr så gick vi ner till Linnea och åt mys middag och satt och snacka halva natten. 
 
 
 

Mot Birsta

Hejsan!
Idag ska jag och några till åka in till Birsta för att shoppa lite på Ikea. Hoppas på att hitta en klädstång eftersom alla mina kläder inte riktigt får plats i garderoben. Sen tror jag vi åker in till Sundsvall och och äter middag. Aja vi hörs ikväll!
Puss

16 Augusti

Hej på er!
Kan ju börja med att berätta att jag åkte hem från utmaningen redan i tisdags medans resten var kvar tills idag. På måndagen så gickvi ca 1 mil om inte mer. Det ösregnade och all min packning vart blöt och tung. Men allt fungerade bra när vi kom fram till platsen där vi skulle slå upp läger. Och trots en blöt sovsäck och ingen riktig mat så mådde jag bra ändå. Men på förmiddagen dagen efter så svimmade jag första gången men började må bättre rätt fort så bestämmde mig för att fortsätta och då gick vi ca 1 mil till. Och ja, det regnade fortfarande. Halvägs så svimmar jag en andra gång men fortsätter 5 kilometer till och efter det så fick Patrick komma och hämta mig. Besvikelsen går inte att förklara. Att sitta hemma medans min grupp är ute och jag inte kan hjälpa till. Ush och fy, mådde fasen mentalt dåligt av det! 
Men nu är dom hemma och alla mår hyfsat bra med tanke på omständigheterna. Den här veckan har jag bara umgåtts med Linnea som var tvungen att avbryta från sitt läger också. Så helt ensam har jag inte vart i alla fall. 
 
 
Foto: ... å det verkar inte gå någon nöd på åk 2 eleverna heller... ;-)
// Patrik
 
Världens bästa årskurs!

awpe

Hej på er! sunkig uppdatering men har haft fullt upp! Kom fram igår vid 1 tiden, sen spenderades resten av dagen med att packa upp och göra i ordning rummet. På kvällen så gick vi ner till Forsgatan och invigde det nya skolåret haha.
Kommer ju då inte bli nån uppdatering i veckan. Eller ja, förns på fredag då jag kommer hem från utmaningen som detta läger heter. Vet inte riktigt vad som väntar men kul och jobbigt kommer det nog att bli!
Vi hörs på fredag!
Puss

Koh Phangan

 
Världens finaste tjejer!
 
Gick som sagt på stan med Ebba idag, fick med mig ett linne hem, super snyggt! Sen drog vi hem till mig och fixade oss inför en kväll på Koh Phangan. En jätte mysig Thai resturang. Var väl lite som en "hejdå" middag eftersom jag åker imorgon. Var väldigt jobbigt att säga hejdå, kommer sakna dom här brudarna extremt! 
Kvällen var jätte lyckad i alla fall, och maten var sjukt god! Men nu ska jag packa, duscha och gå och lägga mig så vi får höras imorgon. 
Puss
 
 

Friday

Sista fredagen på sommarlovet då, herre vad tiden går snabbt. Känns som om det var en vecka sen jag flyttade till Torpshammar för första gången och började ettan. Och nu kommer det lixom nya ettor!
Aja, idag ska jag i alla fall träffa Ebba, vi ska bara gå runt i stan, får se om det blir nån shopping för min del!
Hoppas eran dag blir awesome!
Puss

8 Augusti

 
 
Idag så åkte vi som sagt till Mormor för att fira henne, det vart faktiskt väldigt mysigt! Sen så stressade vi iväg till Hanninge för att storhalnda massa saker som jag måste ha tills jag flyttar tillbaka till Torpshammar. Känns skönt att ha det avklarat men har hur mycket som helst kvar att packa så det är väl bara att sätta igång antar jag! Senare ikväll så blir det mys middag men min fina familj! 
Puss

Torsdag

Godmorgon på er! Hur mår ni? Själv har jag migrän och feber, men men! Måste åka och handla massor innan vi åker på Lördag, sen fyller min mormor år också så vi ska åka dit och fira henne lite senare. Är bara allmänt otaggad på den här dagen men få tänka på att i övermorgon åker jag, weho! Puss på er!

Stars and Stripes

Lite saker som skulle passa väldigt bra i mitt rum! Har alltid varit helt såld på USA flaggan, så varför inte inreda mitt rum så? Skulle bli så fint! 

Höstskor

 
 
 
 
Har alltid samma eviga problem innan hösten. Att försöka välja ett par skor, så det brukar oftast sluta med att jag kör på mina converse (tills dom går sönder, vilket dom alltid gör). Så bestämt mig för att köpa ett par som är lite mer avändningsbara. Tror att det blir ett par av dom ovan men vet inte vilka! 
 

Stan

 
 
 
Träffade Vendela idag vid Hötorget, jätte trevligt! Vi gick och åt och kollade lite i affärer. Kommer verkligen att sakna det med Stockholm, att det är så nära till allt! 
Lyckades i alla fall hålla mig från att köpa nånting, känns som en bra ide att spara lite av lönen i alla fall. Hoppas fortfarande på en utlandsresa snart men vi får se hur det blir med det. Ikväll så ska jag nog mest packa och försöka ta det lungt bara, puss! 
 
 
 

Morning

 
Godmorgon! Kom upp i tid idag för en gångs skull, skönt! Idag ska jag träffa Vendela, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det får nog bli en sväng i stan. Redan onsdag idag, åker tillbaka till skolan om bara 3 dagar! Ska bli så skönt att få komma HEM! Så imorgon blir det en hel dag med bara packande och fixande inför "flytten". 
 
Lägger upp lite bilder från dagen när jag kommer hem. Puss! 

Party People

       
                                              
 
 
Antagligen bara jag som börjat fundera på vad jag ska ha på mig på nyår haha. Men hittade dessa två snyggingar på Nelly.com, båda under 500 lappen. Stört snygga, speciellt den guldiga! 

6 Augusti

Körde lite kvällsträning i nya träningskläder, blir alltid lika motiverad då!
 
 
Hejsan! Ingen uppdatering idag och så är det verkligen inte menigen att det ska vara! Men datorn funkade inte riktigt som den skulle när jag kom hem, gick inte att öppna webbläsaren osv. Jobbigt! Idag har jag i allafall åkt ut till Flemmingsberg och hämtat mitt pass. Själva passfotot får mig dock att inte vilja resa någon stans haha.
Träffade Ebba också, så vi tog en sväng på söder och åt Thaimat. Och sen (hör och häpna) så gick vi till en piercing studio där Ebba tog hål i läppen, det blev stört snyggt! Får se vad dagen bjuder på imorgon! Puss

2013

 
Lite blandade bilder från 2013. Det är helt sjukt vad tiden går fort, mindre än ett halvår tills 2014. Hitills har 2013 vart grymt, så bara att hoppas att det fortsätter på samma sätt! 
 

Till hösten

 
 
 
Lite saker som skulle sitta fint till hösten, är verkigen i behov av ett par stövlar eftersom det tyvärr regnar en hel del i Norrland på hösten! 
 

Näääk

 
 
Hej alla glada! Kommit hem från en otroligt rolig kväll som började hos Nathalie.Sen drog vi till Grönan för att se på Näääk. Har inte lyssnat mycket alls på dom men dom var verkligen riktigt grymma. Var så stört varmt bara, man fick typ ingen luft haha. Får se vad jag hittar på imorgon. Godnatt på er! 

måndag

 
 
 
Bjuder på två halvsköna bilder haha
 
Hej!
Dagen började med en långpromenad, skönt! Har väl inte så mycket att säga just nu. Ska iväg på mysmiddag hemma hos Nathalie, sen blir det Näääk på grönan, tagga! Kommer nog att bli en sjukt grym kväll. Hoppas att ni också får det bra. Puss på er!

4 augusti

 
 
 
 
Gick runt hela Skogskyrkogården!
 
 
Dagen började med att jag och Martin åkte och köpte en ny dator till lilla mig. Välbehöligt inför skolstarten då jag har lyckats haft sönder 3 datorer under loppet av ett år haha. 
Senare mötte jag upp Ebba för en runda i Globen, var inte vidare shopping sugen så det vart mys med glass istället. Gick ut på en riktigt lång powerwalk senare på kvällen också, sjukt skönt!
Nu ska jag iallafall sova och tagga inför Näääk imorgon! Puss

Emeliejoannas.blogg.se

 
 
 
 
Hej på er! 
Eftersom det här är första inlägget så känns det väl passande med en liten presentation av mig själv.
Jag heter i allafall Emelie, fyller 17 i höst och ska börja mitt andra år på AWPE - gymnasiet. Det är en internat skola som ligger lite norr om Sundsvall. Så ni kommer få följa mitt liv där men också här i Stockholm där jag är född och uppväxt. Ni kommer även få se lite av Schweiz då min pappa bor där nere! 
 
Annars kommer min blogg hanlda om min otroligt vanliga vardag, shopping och såklart mina underbara vänner, hoppas ni stannar! Puss